[Žinios trumpai] „Nebėra abejonių, kad prasidėjo nauja istorinė era, kurioje vietos dabartinei Rusijai nebėra“ (Video)  ()

„Atimti iš Rusijos pajamas ir iškeisti branduolinį ginklą į ekonominę pagalbą. Tai ne Vakarų gudrus planas, tai atsakas į neadekvačius V. Putino, pradėjusio didžiausią karą Europoje po Antrojo pasaulinio karo, veiksmus“, – sakė Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus Vladimiro Putino vizitas į Samarkandą (Uzbekistanas), kur jis pirmą kartą po ilgo laiko susitiko su Kinijos, Turkijos, Kazachstano, Tadžikistano, Kirgizijos ir Uzbekistano vadovais, parodė, kaip pasikeitė pasaulio požiūris į Kremlių.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius pažymėjo, kad neabejotina, jog prasideda nauja istorinė era, kurioje Rusijos Federacijai tokiai, kokia ji yra dabar, vietos nėra.

„Jos pabaigos pradžią jau matome. Vakarų pasaulis ilgą laiką gyveno, tikėdamas Rusijos kariuomenės nenugalimumo iliuzija, bet dabar įsitikino priešingai. Prasideda pasaulio planavimas, kai neliks Putino, kur bloga agresija prieš kaimynus turėtų išnykti kaip žanras“, – komentavo Arestovičius.

Dabar prasidėjo aktyvus angliavandenilių rinkos perskirstymo procesas, kuriame Rusijai nėra vietos. Į darbotvarkę taip pat buvo įtrauktas Rusijos Federacijos branduolinio nusiginklavimo klausimas.

 

„Šie procesai yra susiję. Atimti iš Rusijos pajamas ir iškeisti branduolinį ginklą į ekonominę pagalbą. Tai ne Vakarų gudrus planas, tai atsakas į neadekvačius V. Putino, pradėjusio didžiausią karą Europoje po Antrojo pasaulinio karo, veiksmus, grasinant visam pasauliui branduoliniais ginklais“, – sako Arestovičius.

Pasak jo, Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą tęsis dar kurį laiką, tačiau jo baigtis aiški.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)

Komentarai ()