[Žinios trumpai] Kur ir kodėl dingo V. Putinas? „Rodyti jį pašaliniams žmonėms labai pavojinga"  ()

Kruvinasis diktatorius Vladimiras Putinas dingo Rusijos Federacijoje iš darbotvarkės, jo nėra Rusijos televizijos ekranuose ir naujienų srautuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„V. Putinas yra netinkamos formos, jo negalima parodyti svetimiems", – A. Arestovičius.

Rusijos Federacijos prezidentas vasario 24 d. išsiuntė savo kariuomenę į Ukrainą sėti mirtį ir nebegali jai padėti. Rusijos kariuomenė Ukrainos žemėje patyrė operatyvinį pralaimėjimą, visų Rusijos frontų kariai neteko moralinio įkvėpimo, o dešimtis tūkstančių kareivių mirti dėl savo neadekvačių idėjų ir interesų siuntęs žmogus tyli.

Tokį pareiškimą „Feigin LIVE" kanalo eteryje išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Aleksejus Arestovičius. TELEGRAM kanalas „Ukraina 365" publikuoja vaizdo įrašą.

Jis paaiškino Kremliaus vadovo „dingimą" iš žiniasklaidos erdvės. Anot A. Arestovičiaus, V. Putinas niekada nebuvo stiprus karinis lyderis, o dabar jis yra visiškai be formos. Labai nepageidautina to rodyti nepažįstamiems žmonėms.

 

„Išsigandęs, trūkčiojantis, susikūprinęs senis. Ar jis gali kažkaip įkvėpti žmogų mirti, ar bent jau aiškiai paaiškinti, kodėl mirė dešimtys tūkstančių žmonių?" – retoriškai klausia V. Zelenskio komandos patarėjas. Jo viešas asmuo tėra propagandistų sukurtas ir gerai remiamas įvaizdis. Iš tikrųjų jis pasirodė tuščias.

Rusijos Federacijos prezidentas negali nuraminti ar nudžiuginti kovotojų, pažvelgusių mirčiai į akis. Dabar V. Putino veidas atrodo kaip „Rusijos mirties veidas". Jis toliau slapstysis ir dėl nesėkmės ieškos „kaltų".

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: