„Žmonės to dar nesupranta, bet Kinija jau dalina Rusiją“: Arestovičius skelbia apie grandiozinius pokyčius  (1)

„Rusijai galas, pralaimėjimas bus greitesnis nei mes manome“, – Arestovičius atkreipė dėmesį į artėjančio Rusijos Federacijos žlugimo įrodymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sensacingame vaizdo įraše, kuriame užfiksuotas „Putino virėjo“ Jevgenijaus Prigožino nuteistųjų verbavimas karui su Ukraina, kalbama apie Rusijos valstybingumo žlugimą. Rusijos Federacijai galas, taip pat jos karui su Ukraina.

Tokią nuomonę interviu „UkrLife“ išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Tai vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad karas baigėsi. Techniškai tai užtruks dar šiek tiek laiko, gal iki vasaros. Bet Rusijai galas. Prigožino pasirodymas kolonijoje. Viešojo režimo dėdė... pažeidžia apie 20 Baudžiamojo kodekso straipsnių ir ragina pažeisti Konstituciją. Valstybės pabaiga. Vakaruose, aš tikrai žinau, buvo labai aštri reakcija į šį vaizdo įrašą... Jie gavo aiškų vaizdo įrašą apie Rusijos valstybingumo žlugimą. Vieši raginimai pažeisti Konstituciją ir tarptautinę teisę. Rusijos nėra. Yra kankinantis Putino režimas, kuris pateko į visas rimtas bėdas, visiškai pažeisdamas viską, kas turėjo valstybės atributų“, – sakė Arestovičius.

Sensacinga Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino kelionė į SCO, jo žodžiais, tik patvirtino Rusijos sunaikinimo faktą. Šiame renginyje buvo akivaizdžiai pademonstruota, kad Rusijai Putinas nebereikalingas, šalies užsienio politika nepriklauso nuo Putino.

„Jis sumuštas šuo. Kai per kitą SCO viršūnių susitikimą jie susumuos šios „specialios operacijos“ rezultatus, jei jis ten iš viso bus, jis bus pasodintas dar nuošaliau“, – sakė patarėjas.

 

Jis pažymėjo, kad 11 SCO šalių yra Rusijos užsienio politikos kontaktų lubos. O antiputininėje koalicijoje, vadinamoje „Ramšteinu“, 54 šalys – viena daugiau nei buvo antihitlerinėje koalicijoje paskutiniais Antrojo pasaulinio karo mėnesiais.

„Rusijai galas. Pralaimėjimas bus greitesnis nei mes manome. Ir palikimas bus padalintas greičiau, nei manome. Jau pradėta dalintis. Prasidėjo griūtis. Šis bokštas pradėjo griūti į vidų... Plačioji visuomenė dar gali nesuprasti, bet Kinija jau dalijasi Rusiją. Tai aiškus signalas“, – pareiškė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(10)
(211)

Komentarai (1)