[Žinios trumpai] „Wagner“ kaliniai Chersone jau sukėlė maištą, jiems iš karto smogė „kadyroviečiai“ – įvyko tikra mėsmalė (Video)  ()

Pasakojame apie konfliktą tarp tų, kurie, atrodytų, „kovoja“ už tą pačią vieningą Rusiją. Rugsėjo 17-osios vakarą Chersone nuaidėjo apšaudymai. Jų priežastis jau žinoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai laikinai okupuotose teritorijose niekaip negali pasidalyti savo įtakos sferų. Tad nenuostabu, kad tarp jų gali kilti konfliktų. Apie „Wagner“ ir „kadyroviečių“ kruviną konfliktą Chersone, praneša „24 kanalas“, remdamasis šaltiniais specialiosiose tarnybose.

Remiantis specialiųjų tarnybų turima informacija, rugsėjo 17-osios vakarą Chersone įvyko ne paprastas susišaudymas. Kaip paaiškėjo, tai nebuvo dar vienas „kadyroviečių“ bandymas nufilmuoti kelis vaizdo įrašus socialiniam tinklui „TikTok“.

 

Priežastis buvo tikros „Wagner“ kalinių organizuotos riaušės. Sukilimui numalšinti buvo pasitelkti „kadyroviečiai“. Tačiau jiems nepavyko susidoroti su nevaldomais kaliniais. Užvirė tikras mūšis. Nuostoliai, jie kol kas nežinomi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(260)
(3)
(257)

Komentarai ()