Didžioji Rusijos armada iš 800 lėktuvų ir sraigtasparnių - kaip ji smogs į Ukrainą  (6)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pakomentavo informaciją, kad Rusijos Federacija prie Ukrainos sienų sukaupė apie 800 lėktuvų ir sraigtasparnių. Jis papasakojo, kaip tai pavojinga ir ar šalis agresorė gali pakelti visus šiuos orlaivius puolimui ir bombardavimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-19 Didžioji Rusijos armada iš 800 lėktuvų ir sraigtasparnių - kaip ji smogs į Ukrainą  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pirma, ne visi lėktuvai ir sraigtasparniai gali gabenti raketas. Faktas yra tas, kad strateginė aviacija gali gabenti raketas. Tie, kurie šaudo į mus. X-22 raketas neša Tu-22M3, tai aerodromas Kursko srityje. O Engelso miesto aerodrome yra strateginiai bombonešiai Tu-195 arba Tu-160. Taigi jie gali neštis raketas, kurios gali mums pakenkti.

Likusi aviacija, kuri buvo išvardyta, yra apie 400 orlaivių ir apie 340 sraigtasparnių – jie ne visi smogia... Jie gali smogti raketomis ir bombomis, bet iš nedidelio atstumo... Jei jie įsiverš į mūsų erdvę, tada, žinoma, gerai, mes galime juos numušti“, – atkreipė dėmesį ekspertas.

Tačiau Ždanovas pažymėjo, kad Rusijos Federacija vis tiek negalės pakelti visos savo strateginės aviacijos. Šalis agresorė turi didelę problemą.

„Pilotai! Rusijos Federacijoje yra problemų su pilotais. Jie skirti vienkartiniam naudojimui. Tai yra, dvi ar trys poros dirba ir surengia 25 oro antskrydžius. Tai galėtų padaryti penki pilotai. Jie turi didžiulę problemą su pilotais“, – sakė Ždanovas.

 

Eksperto teigimu, Rusijos Federacijoje pilotų liko labai mažai. Priešas negali vienu metu į orą pakelti 400 lėktuvų ar sraigtasparnių. Rusija jau bandė verbuoti į pensiją išėjusius pilotus ir net tuos, kurie dirba privačiose karinėse kompanijose kovai su Ukraina. Tačiau niekas nevyksta, pilotų vis dar labai mažai. Be to, Rusijos Federacija nuolat netenka vertingo personalo, Ukrainos kariškiai dažnai numuša priešo karinius „paukščius“ ir naikina įsibrovėlius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(1)
(121)

Komentarai (6)