[Žinios trumpai] Pušilino „skubus skambutis“ dėl Ukrainos tapo pajuokos objektu - „kalba kalkuliatoriumi pats su savimi“  ()

Denisas Pušilinas, kaip ir daugelis prorusiškų vadų ir vadeivų, mėgsta filmuotis, kad žmonės manytų, kad dirba. Tačiau naujas jo telefoninio pokalbio vaizdo įrašas tapo socialinių tinklų pajuokų objektu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose diskutuojama apie „DLR“ lyderio Pušilino įrašą, kuriame Rusijos statytinis kalba telefonu su „LLR“ lyderiu Leonidu Pasečniku. Prorusiški separatistai kalbėjosi apie pastangų koordinavimą siekiant kuo greičiau surengti referendumus dėl prisijungimo prie Rusijos Federacijos. Dabar tai primena desperaciją dėl greitų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmų. Tikėtina, kad Rusija nori kuo greičiau aneksuoti šias teritorijas, kad jų puolimą šalies viduje galėtų pristatyti kaip Rusijos puolimą. Tai leistų visuomenei pateisinti didesnes išlaidas, didesnius žmogiškuosius nuostolius ir, galimai, mobilizaciją ar kitus karo intensyvinimo veiksmus. Juk tuo atveju Ukrainos kariai Rusijos akyse pultų Rusijos Federacijos teritoriją, todėl gyventojai turėtų toleruoti tolesnius Putino veiksmus.

Tačiau pats Pušilino ir Pasečniko pokalbis sukėlė nemažai klausimų ir pašaipų. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

Socialiniai tinklai mano, kad Pušilinas tik imitavo pokalbį su pašnekovu, o iš tikrųjų bendravo su savimi. Tai rodo kelios vaizdo įrašo detalės. 5 sekundę jo telefonas staiga atsirakino, o tai negalėjo įvykti pokalbio metu. Telefonas gavo pranešimą, dėl kurio jo ekranas sužibo. Pušilinas, regis, tai pastebėjo ir iškart pakeitė kampą - pasuko galvą į dešinę ir paslėpė ekraną nuo fotoaparato objektyvo.

(66)
(5)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: