[Žinios trumpai] „Yra vienas Rusijos regionas, kuris po Federacijos griūties gali tapti ES dalimi“ – visai netoli Lietuvos (Video)  (5)

Rusijos opozicijos lyderis Ilja Novikovas užsiminė, kad Rusijos Federacija žlugs, įvardydamas regioną, kuris stos į Europos Sąjungą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teisininkas Ilja Novikovas išsakė atsakymą į „Naujienų fabriko“ žurnalistės klausimą, ar Rusijos visuomenė, sekdama Vokietijos pavyzdžiu, gali suvokti savo klaidas ir ilgainiui tapti Europos Sąjungos dalimi.

Jis teigė, kad Rusijos visuomenę galima vadinti sergančia, o jai pasveikti reikia daug laiko. Ir tik vienas Rusijos Federacijos regionas, po Rusijos Federacijos žlugimo, gali išreikšti norą tapti Europos Sąjungos dalimi.

„Esu tikras, kad yra tikimybė, kad Rusija subyrės“, – taip savo samprotavimus Rusijos Federacijos ateities tema po pralaimėto karo su Ukraina pradėjo Rusijos teisininkas.

Tada Ilja Novikovas įvardijo regioną, kurį, jo manymu, būtina artimiausiu metu atsiskirti nuo Rusijos Federacijos:

„Tokia teritorija kaip Kaliningrado sritis, kuri yra Rusijos Federacijos anklavas Europos Sąjungos teritorijoje. Ji neturi jokių šansų likti Rusijos dalimi, jei gyventojai pamatys, kad likdami Rusijoje, liktų visiškai izoliuoti. Jei sritis turės galimybę įstoti į Europos Sąjungą, taip ir padarys“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(11)
(134)

Komentarai (5)