[Nuomonė] Išsipildė didžiausias Putino košmaras: „ne tik pažadino užmigusią pabaisą, bet ir sukūrė visiškai naują karinį monstrą“  ()

Remiantis pranešimais, Lenkija bus vieno didžiausių ir moderniausių pasaulyje tankų arsenalų savininkė. Ar Putino Rusija turėtų jaudintis, klausia Erikas Wicklundas, buvęs Jungtinių Valstijų karinio jūrų laivyno (USN) operacijų specialistas (1984–1992).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na,  jei Rusija ramiai sėdi kampe, užsidėjusi kepurę ant galvos ir nustoja grasinti kaimynams, jai nėra ko jaudintis.

Laimei, NATO turi „pavadėlį“ ant siaubingo trigalvio, dygliuoto ir šarvuoto sargybinio, kuriuo netrukus taps Lenkija.

Vladimiras Putinas turėtų būti pervadintas į „Franken-putin“ daktaro Frankenšteino vardu, sukūrusio pabaisą, kuri jam nei patiko, nei galėjo ją suvaldyti. Būtent tokioje padėtyje dabar yra V. Putinas.

Jei NATO jau buvo pabaisa V. Putino nerimo spintoje, tai buvo mieguistas, baisus priešas tik dėl savo praeities istorijos. Pastaraisiais metais NATO buvo visiškai užmigęs, galbūt netrukus būtų išnykęs tolimoje šalyje, kur miršta pamiršti monstrai. V. Putinas galėjo palikti jį ten ir stebėti, kaip jis pamažu dingsta.

Bet ne, V. Putinas tiesiog turėjo į jį smeigti lazda ir dar kartą supykdyti... ir padaryti dar didesnį nei anksčiau. O dabar diktatorius Lenkijoje sukūrė dar vieną karinį monstrą. Akivaizdu, kad ji nėra suinteresuota tapti vien tik NATO „kelio laidu“. Lenkija ketina taip gerai apsiginkluoti, kad galėtų stoti prieš Rusiją ir sumušti orkus į verkiančią, kruviną skausmo ir kančios masę... o tada atverti duris, kad NATO galėtų įeiti į vidų ir mentele nukrapštytų sulaužytus savo buvusio priešo gabalus.

 

Lenkiškas „Krab“ 155 mm savaeigis pabūklas. 18 iš jų atiduoti Ukrainai, o ukrainiečiai juos labai myli. Lenkija gamins sau jų dar krūvą… ir gaus daugiau tankų… ir daugiau „F-35“… ir… ir… ir…

Ponas V. Putinas tuoj pripras elgtis taip, lyg vaikščiotų po Lenkiją ant kiaušinių lukštų. Ji neturi kantrybės įkyriam Rusijos elgesiui ir tik ieško dingsties suplėšyti savo senąjį priešą. Ukrainoje sunki kova prieš Rusiją. Lenkijoje būtų daug, daug blogiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(292)
(14)
(278)

Komentarai ()