[Žinios trumpai] Politikos technologas atskleidė, ką Putinas paskelbs rugsėjo 30: „Jeigu ne, jums bus labai blogai“  (1)

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas pateikė prognozę, kaip V. Putinas „nustebins“ pasaulio bendruomenę paskutinę rugsėjo dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių autorius Michailas Šeitelmanas pateikė prognozę, ką Rusijos Federacijos prezidentas gali pasakyti savo kalboje rugsėjo 30 dieną. Šeitelmanas  teigia, kad jei Putinas norėtų Rusijoje įvesti karo padėtį, jis apie tai nepraneštų iš anksto, o tiesiog pasirašytų dekretą.

„Jis pasveikins naujas „respublikas“ su „įstojimo“ proga, praneš, kad pasirašė atitinkamus popierius, su tuo visus pasveikins“, – savo nuomonę apie rugsėjo 30 d. planuojamą Putino kalbą pasakė Šeitelmanas.

„Tada jis mums, Ukrainai, pasakys, kad viskas: „skubiai išveskite kariuomenę iš Zaporižės, iš visų šių teritorijų, nes visa tai dabar yra mūsų. O jei ne, tau bus labai blogai“, pasakys jis. Jis sakys ir tai, kad turi branduolinių ginklų. Tokia bus kalba. Jis grasins mums branduoliniais ginklais ir smūgiais į sprendimų priėmimo centrus, Kyjivą ir pan.“, - prognozavo politikos strategas.

(12)
(23)
(-11)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: