[Žinios trumpai] Dreba Rusijos pamatai: padėtis Dagestane ant sprogimo slenksčio, greitai prisijungs dar 2 regionai (Video)  ()

Labai greitai prie Dagestano prisijungs dar du regionai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-28 [Žinios trumpai] Dreba Rusijos pamatai: padėtis Dagestane ant sprogimo slenksčio, greitai prisijungs dar 2 regionai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas pažymėjo, kad padėtis Dagestane jau yra ant sprogimo slenksčio. Be to, pakeliui Buriatija ir Jakutija – regionai, kuriuose karui buvo užverbuota daugiausia žmonių.

„Didieji miestai, priklausomai nuo vydomos mobilizacijos laipsnio, taip pat sukils. Tačiau ten saugumo pajėgos artimiausiu metu dar sugebės suvaldyti situaciją. Tačiau provincijų ne", - interviu Vadimui Gerasimovičiui sakė ekspertas „Politeka Online“ laidai „YouTube“ kanale.

Faktas, kad Dagestano lyderis Sergejus Melikovas Maskvoje jau buvo iškviestas ant kilimo, Ždanovo nuomone, nieko nepakeis.

 

„Faktas, Dagestano socialiniuose tinkluose šis lyderis jau vadinamas Maskvos pakaliku, tai yra, jo lyderystė šiandien praktiškai lygi nuliui. Ir nesvarbu, ką jis žada Maskvoje, jis atvyks į Dagestaną, ir niekas to nepadarys. Čia ir yra pagrindinė Rusijos problema“, – pažymėjo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(1)
(134)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: