[Žinios trumpai] Rusijos žiniasklaida: Ukraina aktyviai puola dviem kryptimis vienu metu - į priekį veržiasi lengvi šarvuočiai: atkirstas dar vienas tiekimo kelias  ()

Sunki Rusijos kariuomenės situacija Luhansko srities vakaruose: liko tik viena tiekimo linija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais ir praneša apie sunkią Rusijos kariuomenės situaciją Luhansko srities vakaruose, kur Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai vienu metu iš kelių pusių puola įsibrovėlius. Vieno didžiausių Rusijos Federacijos karinių „Telegram“ kanalų „Rybar“ teigimu, Novoje kaime įsitvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinys.

Nuo suformuoto placdarmo prie Redkodubo-Novoje Ukrainos kariuomenė žengia link Zelenaja Dolina ir Žerebec upės, kad iš šiaurės apsuptų Limano užpuolikų grupę ir eitų į rusų užnugarį.

Be to, įsibrovėliai praneša, kad Ukrainos kariuomenė su šarvuočiais kirto Šiaurės Doneco upę, po kurio buvo sukurtas placdarmas tolesniam puolimui.

„Rybar“ teigia, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų mobiliosios žvalgybos grupės lengvaisiais šarvuočiais atliko Rusijos armijos pozicijų žvalgybą Jampolyje ir Torskojuje, paimdamos kelią Kremenaja-Limano ugnimi, o tai reiškia, kad okupacinės grupės aprūpinimui Limane yra rimtai trukdoma.

 

Taigi iki Limano rusams liko tik viena tiekimo linija. Rusijos grupė patenka į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operatyvinę apsuptį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: