„Niekada, niekada nebėgčiau iš Rusijos“ - visi lozungai pamiršti: milijonines auditorijas turintys blogeriai masiškai bėga iš Rusijos (Video, Foto)  (1)

Įžymių Rusijos blogerių pozicijos keičiasi: jie nepasirengę pademonstruoti reikiamą patriotizmo lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino paskelbta mobilizacija Rusijoje sulaukė galingo visuomenės pasipiktinimo. Įžymūs blogeriai, turintys gausų sekėjų būrį, pradiniame karo etape negalvojo, kad karas grės jų saugumui. 

Nikolajus Sobolevas, viename iš paskutinių savo paskelbtų vaizdo įrašų, kurį paskelbė „Ukrainos 365“ „Telegram“ kanalas, paskelbė, kad bet kokiomis aplinkybėmis jis pasirengęs likti šalyje, o emigracija iš Rusijos Federacijos reikštų jo karjeros pabaigą.

Bet visgi, situacija pasikeitė. Blogeris nusprendė netampyti katino už ūsų ir kirto sieną su Sakartvelu Aukštutinio Larso kontrolės punkte.

Tarp „bėglių“ į Sakartvelą buvo pastebėtas ir Julijus Oneško, 2018-aisiais aktyviai palaikęs Putino rinkimų kampaniją. Jis kirto sieną pėsčiomis.

Socialiniuose tinkluose pasirodė informacija, kad blogeris Maksimas Golopolosovas bandė išvykti į Kazachstaną. Liudininkų teigimu, bandymas buvo nesėkmingas.

 

Rusijos Federaciją paliko ir Jurijus Chovanskis bei Husseinas Gasanovas. Jie taip pat nėra pasirengę pademonstruoti reikiamą patriotizmo lygį, kuris užtikrintų dideles galimybes mirti dėl Putino nusikalstamos veiklos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(4)
(51)

Komentarai (1)