[Žinios trumpai] Ukraina švenčia – pagaliau sunaikintas vienas geriausių „Wagner“ smogikų: į laidotuves atvyko pats Prigožinas  (1)

Ukrainoje buvo likviduotas PMC „Wagner“ vadas, 41 metų Aleksejus Naginas, pravarde Terekas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 20 dieną Bachmuto srityje karą prieš Ukrainą „užbaigė“ „Putino šefo“ Jevgenijaus Prigožino bendražygis. Apie tai  pranešė „InformNapalm“ bendruomenė.

„Remiantis daugybe informacijos šaltinių, rugsėjo 20 d. Ukrainoje, netoli Bachmuto, buvo likviduotas 41 metų PMC „Wagner“ puolimo būrio vadas Aleksejus Naginas su šaukiniu Terek“, – rašoma pranešime.

Karas prieš Ukrainą nebuvo pirmasis Nagino, vieno iš „Wagner“ puolimo būrio vado, biografijoje. Jis žudė Čečėnijoje, Sakartvele, kariavo Donbase, Sirijoje ir Libijoje. Sprendžiant iš apdovanojimų, jis dalyvavo Krymo aneksijoje.

Putinas Tereko „pasiekimus“ atšventė suteikdamas „Rusijos didvyrio“ titulą (po mirties), „DLR“ ir „LLR“ dariniai okupantą taip pat vadino savo „didvyriu“.

 

Gegužės 12 dieną jis buvo sunkiai sužeistas Ukrainoje, bet pasveikęs grįžo į frontą. Per karus Artimuosiuose Rytuose jis taip pat buvo ne kartą sužeistas.

Anot Rusijos žiniasklaidos, užpuolikas buvo palaidotas Volgograde, Dimitrievskio kapinėse. Prigožinas asmeniškai atvyko į laidotuves.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(6)
(245)

Komentarai (1)