„Pirmą kartą tai girdžiu. Baisu, beprotiška... Viskas aplink dreba“: per Putino kalbą Krymą sudrebino super galingi sprogimai, tokių dar nebuvo  ()

Raudonojoje aikštėje pompastiškos iškilmės, o Kryme galingi sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino kalba Kremliuje, kaip ir visos jo pastarojo meto kalbos, pasižymėjo logikos stoka, istorijos neišmanymu ir atviru nacizmo palaikymu. O Rusijos prezidentui kalbant apie „bloguosius“ Vakarus, kurie, neva, nuolat kišasi į Rusijos gyvenimą, Kryme nugriaudėjo galingi sprogimai.

Vietiniai socialiniuose tinkluose rašoma, kad Jaltoje, Spartake, jie buvo labai garsūs: „Pirmą kartą tai girdžiu. Baisu, beprotiška. Automobilyje suveikė signalizacija“.

Vėliau vietiniai patikslino, kad sprogimai girdisi visoje Pietinėje pakrantėje: „Alupkoje sprogimas buvo labai garsus, labai stiprus, tokių stiprių dar nebuvo“, „Jaltoje buvo labai stiprus trenksmas, buvo labai baisu“, „Girdi! Du sprogimai iš eilės!“.

 

Krymo okupacinė valdžia sprogimų dar nekomentavo. Sergejus Aksionovas dabar nesprendžia paprastų Krymo problemų: jis reiškia solidarumą su naujomis „Rusijos teritorijomis“, įspėdamas, kad jų laukia sunkūs laikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(229)
(0)
(229)

Komentarai ()

Susijusios žymos: