[Žinios trumpai] Į frontą grįžta visišką fiasko patyręs „analogų neturintis“ Rusijos ginklas: skelbiama, kur bus metamas  (1)

Per visą karą Rusijos armija BMPT „Terminator“ įtraukė į mūšius tik vieną kartą, per Severodonecko šturmą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-04 [Žinios trumpai] Į frontą grįžta visišką fiasko patyręs „analogų neturintis“ Rusijos ginklas: skelbiama, kur bus metamas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija nusiųs iki 10 šarvuočių „Terminator“ į Ukrainos pietus, kad sustabdytų Ukrainos kontrpuolimą. Tai pranešė „Defense Express“, remdamasi keliais šaltiniais.

Okupantai planuoja tankų paramos kovines mašinas „Terminator“ perkelti į pietus. Gali būti, kad įrangai perkelti naudojamas Krymo tiltas.

Numatoma, kad Rusijos kariai prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas panaudos iki 10 šarvuočių „Terminator“. Tačiau leidinys pabrėžia, kad per visą karą priešas tik vieną kartą panaudojo BMPT, siekdamas šturmuoti Ukrainos pozicijas prie Severodonecko.

Tikrose kovose „Terminatorius“ pasirodė neveiksmingas. Ukrainos artilerija privertė šią įrangą trauktis gegužę prie Severodonecko.

Prieš tai Rusijos armija demonstratyviai pademonstravo savo BMPT įvairiuose fronto ruožuose. Pranešama, kad tikriausiai Rusijos ginkluotosios pajėgos prarado keletą mašinų, todėl visus šiuos 4 mėnesius jos buvo remontuojamos. Po remonto jos bus nedelsiant išsiųstos į frontą.

 

BMPT „Terminator“ yra daugiafunkcė transporto priemonė, skirta atremti lengvai šarvuotą techniką, tankus, BMP ir sraigtasparnius. „Terminatorius“ aprūpintas dviem 30 mm patrankomis, didelio kalibro kulkosvaidžiu ir prieštankiniu kompleksu „Ataka-T“. Įgulą sudaro 5 žmonės. Mašina sukurta T-72 arba T-90A važiuoklės pagrindu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(27)
(-19)

Komentarai (1)