Skelbiamas neįtikėtinas pranešimas apie „Trojos arklį“ Rusijos kariuomenėje: Kryme sukurtas judėjimas, kuris naikins Rusijos kariuomenę iš vidaus (Video)  ()

„Mūsų nėra daug, bet patikėkite: bus daugiau. Prisijunkite prie „Ateš“! Sustabdykime Putino karą. Mes neprivalome mirti dėl tirono interesų“, - skelbia kovotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aktyvistai paskelbė, kad  Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų gretose sukūrė judėjimą „Ateš“, kurio tikslas – sunaikinti Rusijos kariuomenę iš vidaus.

Praneša Censor.NET,  remdamasi „Krym SOS“ pranešimu.

„Okupuotame Kryme gyvenančius Krymo totorius ir proukrainietiškus rusus kviečia pogrindinis ukrainiečių judėjimas „Ateš“. Jis naikins įsibrovėlių armiją iš vidaus“, – sakoma pranešime.

Aktyvisto pranešimas pasklebtas „Ateš“ judėjimo „Telegram“ kanale:

„Esame pogrindžio judėjimas „Ateš“, kuriam priklauso Krymo totoriai, ukrainiečiai ir rusai. Mes mobilizavomės į Rusijos kariuomenę, kad ją sunaikintume iš vidaus. Mes skelbsime apie karių ir technikos dislokacijos vietas. Organizuosime sabotažą sandėliuose ir štabe. Mūsų nėra daug, bet patikėkite: bus daugiau. Prisijunkite prie „Ateš“! Sustabdykime Putino karą. Mes neprivalome mirti dėl tirono interesų“, – sako vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(200)
(3)
(197)

Komentarai ()