„35-ios onkologų konsultacijos ir elnių kraujo vonios“: ekspertai skelbia, kiek dar liko Putinui  (2)

Putinas artimiausiu metu Rusijai nevadovaus dėl sveikatos priežasčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistų nuomone, V. Putino veikla prezidento poste nereiškia, kad jis vis dar sveikas. Šiuolaikiniai onkologinių ligų gydymo metodai leidžia dirbti tiesiogine prasme iki paskutinių gyvenimo valandų.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas artimiausiu metu Rusijos Federacijai nebevadovaus dėl sveikatos priežasčių. Apie tai praneša „The Mirror“.

Grįsdami savo žodžius, žurnalistai cituoja duomenis, kad V. Putinas apie 35 kartus konsultavosi su onkologais, o balandį maudėsi jaunų elnių kraujo voniose. Jis kelis kartus šlubavo viešai, ypač neseniai atvykęs į Iraną.

Kremliui artimi šaltiniai „Meduzai“ sakė, kad Putinas artimiausiu metu nebevykdys valstybės vadovo pareigų.

Buvęs MGIMO profesorius 62 metų Valerijus Solovėjus Rusijos žurnalistams sakė, kad Putino veikla prezidento poste nereiškia, kad jis vis dar sveikas. Ekspertas sako, kad mintis, jog sunkiai sergantis žmogus negali dirbti ir keliauti, nėra visiškai teisinga, ypač turint omenyje Kremliaus vadovo komforto lygį ir visos pasaulio medicinos prieinamumą.

„Šiuolaikinė terapija, skirta gydyti vėžį, yra tokio lygio, kad galima dirbti tiesiogine prasme iki paskutinių gyvenimo valandų“, – aiškino ekspertas.

 

Tuo pačiu metu, pasak profesoriaus, Rusijos prezidento sveikata smarkiai prastėja. Remdamasis savo šaltiniais V. Putino aplinkoje, jis teigia, kad visi pastaruoju metu V. Putino priimti sprendimai – dėl didelio masto invazijos į Ukrainą arba dėl mobilizacijos Rusijos Federacijoje – yra tiesioginis V. Putino sveikatos rezultatas.

Nepatvirtintais duomenimis, Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas serga vėžiu, Parkinsono liga ir šizoafektiniu sutrikimu. Kai kurie šaltiniai teigia, kad pastaruoju metu Putino onkologinė liga progresuoja, nors dar visai neseniai ją pavyko suvaldyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(12)
(45)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: