[Žinios trumpai] Pasiūlė būdą, kaip Vakarai gali sunaikinti Putino režimą vos per 2 dienas: „Reikia tik politinės valios“  ()

Ukrainos partneriai iš Vakarų gali sugriauti Rusijos diktatoriaus Putino režimą per 2 dienas. Tam tereikia politinės valios, sako Rusijos opozicijos publicistas Andrejus Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Piontkovskio, Baltieji rūmai ir Pentagonas turi paruoštus scenarijus, ką reikėtų daryti, jei Rusija nuspręstų aštrinti situaciją Ukrainoje. Piontkovskis mano, kad JAV ne veltui anksčiau užsiminė apie Juodosios jūros laivyno sunaikinimą reaguojant į branduolinę ataką.

„Jie turi labai detalų planą. Kiekvienas laivas nuskaitomas realiu laiku. Tereikia politinės valios“, sakė Piontkovskis.

Anot Piontkovskio, Čečėnijos lyderis Kadyrovas ir „Putino virėjas“ Prigožinas aktyviai prisidėjo paaukštinant „Sirijos mėsininką“ Sergejų Surovikiną į Rusijos pajėgų Ukrainoje vado pareigas. Tai reiškia, kad Putinas visiškai kapituliavo prieš tai, ką Piontkovskis vadina „ultrafašistine partija“.

„Jie pareikalavo jo paskyrimo. Putinas visiškai kapituliavo prieš ultrafašistinę partiją. Jis pakeitė visus. Visų pirma Generalinį štabą, viską atiduodamas dviems nusikaltėliams. Antrą dieną iš Maskvos gaunama informacija apie karių areštus, FSB pareigūnų darbą“, sakė Piontkovskis.

 

Kaip anksčiau sakė Piontkovskis, Vladimiras Putinas vos per 2 savaites padarė 5 klaidas, kurios jam gali tapti mirtinos. Pirma klaida – mobilizacija, kuri vėliau gali atsisukti prieš patį Putiną. Kiti potencialiai mirtini sprendimai – bandymas aneksuoti laikinai okupuotas Ukrainos teritorijas, branduolinis šantažas, „Nord Stream“ griovimas ir naujo titulo suteikimas Kadyrovui (jis paskelbtas generolu pulkininku).

(59)
(9)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: