Branduolinio atsako nebus: skelbia, kaip JAV reaguos į Rusijos branduolinį smūgį  (1)

Politikos ekspertas Borisas Tizenhauzenas užtikrintai pareiškė, kad JAV nenaudos branduolinio ginklo prieš Rusijos Federaciją, išsakydamas alternatyvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

B. Tizenhauzenas įvardijo ginklo rūšį, kurią JAV naudotų reaguodamos į Rusijos branduolinį smūgį: „Jie nenaudos branduolinio ginklo...“

Politikos ekspertas Borisas Tizenhauzenas apibūdino Rusijos „perspektyvas“ po to, kai šalies valdžia surizikuotų panaudoti masinio naikinimo ginklus prieš Ukrainą. Boriso Tizenhauzeno interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos politikos ekspertas sakė: „Tai ne pirmas kartas, kai girdžiu, kad amerikiečiai ir britai siunčia signalą ir apie tai atvirai kalba, jog mes jau perdavėme V. Putinui, kas bus, jei jis paleis taktinį branduolinį užtaisą. Kai diktatorius smogs, amerikiečiai atsakys įprastiniais ginklais prieš visus Rusijos karius, esančius Ukrainos teritorijoje ir nuskandins Juodosios jūros laivyną, taip pat, manau, nusitaikys į bazes Kryme.

 

Tada Borisas Tizenhauzenas išsamiai papasakojo, kaip jie planuoja „atsakyti“ Rusijos Federacijai į bandymą pradėti branduolinį karą: „Amerikiečiai nusprendė nesikeisti branduoliniais smūgiais, o kovoti su įprastiniais ginklais, kuriais gali aiškiai sunaikinti viską, kas įtvirtinta čia, Ukrainoje, ir Rusijos karius (jie aišku gali tai padaryti.)

Štai toks tarpinis variantas: jie neatsakys branduoliniais ginklais, o sunaikins rusų armiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(229)
(7)
(222)

Komentarai (1)