[Žinios trumpai] „Tai melas, neįmanoma fiziškai“ - skelbiama, ką Kremlius meluoja apie Krymo tilto atstatymą  ()

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denisenka apie Krymo tilto atstatymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] „Tai melas, neįmanoma fiziškai“ - skelbiama, ką Kremlius meluoja apie Krymo tilto atstatymą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visiškai atkurti Krymo tilto kelio segmentą galima ne anksčiau kaip per tris ar penkis mėnesius. Tokią nuomonę informacinio teletono eteryje išsakė Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denisenka, komentuodamas sprogimą ant Krymo tilto:

„Jeigu kalbėtume apie automobilių logistiką, tai, tokie rusų teiginiai, kad jiems per savaitę ar dvi pavyks suremontuoti šiuos tris tarpatramius, kurie nukrito, yra absoliutus melas. Ekspertų teigimu, vien tik jų pagaminimui reikia mažiausiai  pusantro mėnesio“.

Jis pridūrė, kad netrukus Kerčės sąsiauryje prasidės audrų laikotarpis, dėl kurio bus beveik neįmanoma atlikti remonto darbų.

„Lapkričio-gruodžio-vasario mėnesiai, tai tas laikotarpis, kai Kerčės sąsiauryje prasideda audrų laikotarpis. Realus tilto atstatymo laikotarpis - penki mėnesiai", - pabrėžė Denisenko.

 

Taip pat, anot jo, nėra žinoma, kada tilto geležinkelio ruože galės važiuoti krovininiai traukiniai:

„Kiek suprantu, artimiausiu metu pradės geležinkelio bėgių tyrimą, koks sprendimas bus priimtas, ar bus galima paleisti prekinius traukinius, ar ne, ir priklausys, kaip ateityje atrodys geležinkelių logistika“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(1)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: