[Žinios trumpai] Neįtikėtina! Ukrainoje esantys Rusijos kareiviai išsigandę ir tiesiog įsiutę dėl mobilizacijos - skelbiama, kas juos taip išgąsdino  ()

Ukrainoje veikiantys Rusijos kariškiai buvo nepatenkinti mobilizacija Rusijos Federacijoje.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba perėmė Ukrainoje kariaujančio rusų okupanto pokalbį su žmona. Jis skundėsi didžiuliais nuostoliais, taip pat išreiškė nepasitenkinimą mobilizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garso įrašas buvo paskelbtas oficialiame Ukrainos žvalgybos „Telegram" kanale spalio 8 d.

Pokalbio metu sutuoktinė pranešė okupantui, kad jų mobilizuotasis pažįstamas vyksta į frontą. Kariškio reakcija buvo aštri. "Čia f**k! Ar n**? Čia kiekvieną dieną 200, 300... Ką tik sutikau žmogų, jau, velnias **, arba 200-asis arba 300-asis... Atvyksta dažnai čia, velniop ***. Tik paskambink – ir prasideda, į šią vietą nusitaiko minosvaidžiais... Mūsų brigadoje buvo 19 žmonių, čia liko 4", – sakė rusų kariškis. Žmonai jis prisipažino esantis itin nepatenkintas mobilizacija, nes dėl to karo veiksmai suintensyvės, o išgyvenimo tikimybė būtų dar mažesnė. „Na, kokia pagalba, f**? Varys žmones, sakys: „Eik į puolimą. O puolimas yra šūdas!", – piktinosi rusų karys. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: