[Žinios trumpai] Ar „spec. operacijos“ vado paskyrimas galės pakreipti karo eigą Rusijos naudai?  ()

Kokias permainas siūlo naujo Rusijos armijos vado paskyrimas kare su Ukraina?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujo Rusijos armijos vado paskyrimas kare su Ukraina niekaip neturės įtakos karo veiksmų eigai, nes Rusijos Federacija jau pasmerkta. Maskva nesugebės pakeisti karo krypties, kad ir ką Putinas paskirs į vado vaidmenį.

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė karo ekspertas, Informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko (rašantis slapyvardžiu Evil Odessit), komentuodamas Sergejaus Surovikino paskyrimą jungtinės Rusijos karių grupės Ukrainoje vadu.

„Nesvarbu, koks kitas generolas bus paskirtas vadovauti Ukrainos karui. Tai bus pralaimėjimo generolas. Pralaimėto karo vadas. Nė vienas iš jų nepakeis situacijos. Ir jie tai žino“, – pabrėžė Kovalenko.

 

Anot jo, kiekvienas rusų generolas, paskirtas vadovauti jungtinėms pajėgoms, nenori laimėti, o trokšta kuo greičiau „palikti šią poziciją“, kad į jo vietą būtų paskirtas kitas vadas, kuris galiausiai taps „pralaimėto karo generolu“.

Kovalenko pabrėžė, kad toks dekadentiškas požiūris Rusijos vadovybėje atsirado seniai, nes virš Rusijos Federacijos tvyro pasidavimo kare šešėlis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()