[Žinios trumpai] Rusijos opozicijos politikas papasakojo, kokie sprendimai gali būti priimti Saugumo Tarybos posėdyje: „Jų yra 2, ir abu pražūtingi“ (Video)  ()

Saugumo Tarybos posėdis: Putinas turi tik du pasirinkimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas turi tik dvi galimybes reaguoti į nelegaliai pastatyto Krymo tilto sprogimą: paskelbti Rusijoje karinę padėtį arba nuspręsti panaudoti taktinį branduolinį ginklą. 

Tai, televizijos „Apostrophe TV“ eteryje, pareiškė Rusijos opozicijos politikas Dmitrijus Gudkovas, komentuodamas pirmadienį, spalio 10 d., numatytą Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdį.

Pašnekovas mano, kad Rusijos prezidentas linksta į pirmąjį variantą: įvesti karo padėtį tam tikruose Rusijos Federacijos regionuose.

„Spalio 10 d. posėdyje Putinas turi tik du pasirinkimus: variantas numeris vienas - paskelbti karo padėtį, o tai iš tikrųjų tik pablogins Putino situaciją šalies viduje, nes jis turės uždaryti sienas. Antras variantas -  panaudoti taktinius branduolinius ginklus. Jaučiu, kad jis neturi drąsos to imtis, nes jis puikiai supranta: šiuo atveju Vakarų šalys, NATO reaguos labai griežtai, šis atsakas bus karinis ir reikš Putino armijos pralaimėjimą per kelias dienas“, – sakė politikas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(6)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: