„Jie nieko neturi“: buvęs Dūmos deputatas atsakė, kuo baigtųsi galimas Rusijos atsakas į Krymo tilto incidentą  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas Ilja Ponomariovas atvirai pareiškė, kad Rusija neturi jokių naujų būdų atsakyti į Ukrainos smūgį Kerčės tiltui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas, kuris nebalsavo už Krymo aneksiją ir po jos buvo priverstas emigruoti, išsakė savo nuomonę apie galimą Kremliaus vadovo kerštą už sugriautą Krymo tiltą.

Iljos Ponomariovo interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėjas savo svečio paklausė: „Koks galėtų būti atsakymas į tilto susprogdinimą?“. Į šį klausimą Rusijos opozicijos politikas šypsodamasis atsakė: „Na, konkrečiai į tilto susprogdinimą atsakymo nebus, nes paprasčiausiai nėra naujų būdų, kaip būtų galima pateikti atsakymą“.

Tada Ilja Ponomariovas išsamiai atsakė: „Galima padaryti keletą bjaurių dalykų ir paleisti dar vieną raketų seriją, kurios Rusijos kariuomenei trūksta, todėl ji naudoja net priešlėktuvines raketas S-300. Jas galima paleisti į kai kuriuos civilinius ir gyvenamuosius objektus, tačiau suprantame, kad tai nieko nepakeis. Dėl to jie nužudys dar kelias dešimtis žmonių, tačiau tai tik sukels galingesnę Ukrainos atsako bangą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(105)
(4)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: