[Žinios trumpai] „Ateities nebėra“: buvęs Dūmos deputatas skelbia, kas laukia Rusijos ekonomikos artimiausiais metais  ()

Rusijos ekonomika tik pradeda kristi, mano Ilja Ponomarevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problemos, su kuriomis susiduria Rusijos ekonomika, yra tik pradžia. Toliau bus dar blogiau. Tokią prognozę interviu „Politeka“ išsakė buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, opozicionierius Ilja Ponomarevas. „Matome, kad biudžetas jau krenta į deficitą. Aišku, kad ateinantys metai net ir pagal optimistiškiausias vyriausybės prognozes bus deficitiniai. Pradės veikti naftos embargas. Tikimasi daug didelių problemų. Svarbiausia, kad ekonomika neturi ateities... Judėti į priekį nepavyks“, – sakė P. Ponomarevas.

Jis teigia, kad Rusijos visuomenė vis dar turi iliuzijų dėl ekonominių problemų ir tikisi greito pagerėjimo. Jiems, tikino opozicionierius, teks skaudžiai nusivilti. „Gyventojų ekonominio optimizmo lygis paradoksaliai yra labai aukštas, gyventojai tiki, kad blogiau nebus. Įsitikinus, kad visgi bus, tai sukels staigų revoliucinio judėjimo srautą. Nusivylimas visada stumia žmones prie kokio nors protesto būdo... Tai yra galingas postūmis gyventojams išeiti į gatves“, – sakė buvęs deputatas.

 

Elitas, politiko nuomone, jau gerai supranta katastrofišką padėtį Rusijos Federacijoje. „Jie supranta, kad klestėjimo era baigėsi amžiams, kol egzistuoja ši galia“, – pareiškė Ponomarevas.

(68)
(4)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: