[Žinios trumpai] Rusijoje drebinantis pareiškimas: „visiškai nėra galimybių nugalėti Ukrainą"  ()

Sergejus Aslanjanas mano, kad viena pagrindinių Maskvos klaidų kare prieš Ukrainą buvo priešo nuvertinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nebuvo įmanoma nuvertinti ukrainiečių" – S. Aslanjanas apie „fejerverkus" ant Krymo tilto. Krymo tilto sugriovimas tapo dar vienu esminiu Kremliaus pradėto karo prieš Ukrainą tašku. Rusijos pralaimėjimas jau akivaizdus. Ir taip atsitiko, be kita ko, dėl to, kad Maskva neįvertino ukrainiečių.

Tokią nuomonę „Chodakovskiy LIVE" eteryje išsakė rusų žurnalistas Sergejus Aslanjanas.

„Priešas yra labai įgudęs, nes kovoja už savo Tėvynę. O fronte tiesioginiame susidūrime Ukrainą nugalėti visiškai nėra galimybių, ir kontrsabotažinės gynybos lygiu taip pat. Ukraina ir išradingesnė, ir žymiai gabesnė. Kai tarnavau armijoje, šalia buvo dislokuotas specialus dalinys. Ir šalia taip pat buvo žvalgybos batalionas...Turbūt 5% rusų, kažkur 5% baltarusių, o visi kiti ukrainiečiai ir čečėnai. Pajėgiausi, išradingiausi, labiausiai užsispyrę buvo ukrainiečiai ir čečėnai. Negalite nuvertinti priešo", – sakė S. Aslanjanas.

 

Krymo tilto sugriovimas, jo žodžiais, Rusijai yra „visiška nesėkmė" ir „gėda". „Rusija pralaimėjo trečią dieną nepaėmusi Kijevo. Dabar ji ne tik pralaimėjo, bet pasirodė, kaip gali pralaimėti su neįtikėtina gėda. Nes Krymo tiltas buvo kaip tik Rusijos nepažeidžiamumo reklama. Na, vaikinai, yra žmonių kurie savo profesionalumu gali pakilti į pirmą lygį ir surengti tokius fejerverkus", – tvirtino rusų žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(3)
(171)

Komentarai ()

Susijusios žymos: