[Žinios trumpai] Taip įmanoma tik Rusijoje: skelbiama, kas tvarkys Krymo tiltą  ()

Vieninteliu Krymo tilto atstatymo rangovu Rusijos Federacijos vyriausybė paskyrė Buriatijoje registruotą kompaniją „Nižneangarsktransstroi“. Sprendžiant pagal duomenis iš atvirų šaltinių, įmonė buvo likviduota prieš 6 metus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-15 [Žinios trumpai] Taip įmanoma tik Rusijoje: skelbiama, kas tvarkys Krymo tiltą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo tiltą ketina restauruoti Rusijos įmonė „Nižneangarsktransstroi“. Tai nurodyta Rusijos Federacijos Vyriausybės įsakyme, kuris skelbiamas Rusijos teisinės informacijos portale. Sutvarkyti tiltą norima iki kitų metų vidurio, visi darbai turi būti baigti ne vėliau kaip iki liepos 1 dienos.

„Nižneangarsktransstroi“ yra vienintelis rangovas, kuriam patikėti visi su tilto atstatymu susiję darbai. Pagal viešai prieinamų registrų duomenis, „Nižneangarsktransstroi“ yra registruota Severobaikalsko mieste Buriatijos Respublikoje. Jos vadovas yra Veniaminas Lešukovas. Įmonės profilyje Rusijos verslo informacijos portale SBIS dar visai ką tik buvo rašoma, kad įmonė yra likviduota ir veikė nuo 2009 metų birželio 8 dienos iki 2016 metų rugsėjo 26 dienos. Tačiau tokiam užsakymui, matyt, ji buvo prikelta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(1)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: