[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia apie didžiulius valymus Rusijoje: prasidės 1937 metų Stalino teroras, „didžiausi Putino pakalikai eis po peiliu“  ()

„Tai yra nesėkmė. ​​Už ją turės atsakyti atsakingi asmenys. Jie bus vadinami problema, ir jie bus išvalyti: nuo propagandistų iki ekonomistų“: Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau greitai Rusijos laukia labai sunkūs laikai. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, patyręs didžiausią pralaimėjimą gyvenime, pradės masinius valymus Rusijos Federacijoje. Į represijų gniaužtus papuls ir ištikimiausi režimo tarnai.

Tokį įspėjimą „Feygin LIVE“ eteryje paskelbė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Ar manote, kad, ieškodamas kaltųjų, kurie jį įstūmė į svarbiausią gyvenimo pralaimėjimą, kuris pagal jo planą turėjo būti pagrindinis triumfas, jis ieškos kaltųjų Rusijoje? Ieškos. Ir šios priemonės, siekiant surasti kaltuosius, tik griežtės. Grįš 1937 metų Stalino valymai. Valymai neišvengiami. Valymai bus patys griežčiausi. Tai neišvengiama. Labiausiai pasišventę režimo tarnai pateks po peiliu. Taip dažniausiai atsitinka. Ir bus daug nustebusių žmonių, kurie tikėjo, kad jie ištikimai tarnavo režimui“, – sakė OP patarėjas.

 

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Rusija nesusitvarko su jos pačios pradėtu karu: nei karine, nei ekonomine, nei socialine prasme:

„Tai yra nesėkmė. ​​Už ją turės atsakyti atsakingi asmenys. Jie bus vadinami problema, ir jie bus išvalyti: nuo propagandistų iki ekonomistų. Putinas apvalys visus, kol bus gyvas. Nebent jie išsivalys nuo Putino. Viskas labai paprasta “, - teigė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)

Komentarai ()