„Rusai supranta, jog Chersono nebeišlaikys“: Ždanovas atskleidė neįtikėtinus dalykus, kas šiuo metu vyksta okupuotame Chersone (Video)  ()

„Jei ne šiandien, tai rytoj Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvaduos Chersoną“: Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karininkas Olegas Ždanovas išsakė savo nuomonę apie Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovo žodžius, kad 2023 metų pavasarį, Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvins laikinai okupuotas teritorijas ir Ukraina grįš prie 1991 m. sienų. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas kalbėjo:

„Manau, kad šalies vyriausiasis žvalgybos pareigūnas kažką žino, arba, bet kuriuo atveju, žino daugiau nei jūs ir aš, todėl neturiu pagrindo ginčytis su generolu Budanovu“.

Ždanovo nuomonę apie Ukrainos išvadavimo laiką ir pagrindinę sąlygą, padėsiančią pagreitinti šį procesą, galima rasti „YouTube“ vaizdo įraše.

Karo ekspertas tvirtino, kad Chersono sritis gali būti išlaisvinta per kelias dienas, o tai patvirtina Kirilo Budanovo prognozes dėl administracinių sienų pasiekimo laiko:

„„Financial Times“ rašo, kad mes galime išlaisvinti Chersoną jau kitą savaitę. Iš tiesų, tai skamba neįtikėtinai. Iki Chersono dar 20 kilometrų, ir jie ne per tuščius laukus, o per Rusijos kariuomenės gynybines linijas“.

 

Po trumpos pauzės Olegas Ždanovas tęsė:

„Kita vertus, kai matome Chersono viešuosius puslapius, tai kasdien iš ten išvyksta evakuacijos kolonos. Kolonos! Kolaborantai išveža šeimas, okupacinė administracija palieka miestą, kai kurie kariškiai išvežami. Tai rodo, kad rusai supranta: jie neišlaikys Chersono. Jei ne šiandien, tai rytoj Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvaduos Chersoną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(1)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: