[Žinios trumpai] JAV turi specialias bombas, skirtas Putinui: nepadės joks bunkeris, „mes net žinome, kiek kartų per naktį jis keičia pampersus" (Video)  (3)

Amerikiečių politikas Borisas Pinkus užtikrintai pareiškė, kaip branduolinis smūgis Ukrainai baigtųsi V. Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

B. Pinkus paaiškino, kaip ir kur JAV smogs, reaguodamos į V. Putino panaudotą branduolinį ginklą. Respublikonų partijos lyderis Niujorko 45-oje apygardoje gana užtikrintai atsakė į šį klausimą, primindamas, kad tikrai bus atsakymas iš JAV.

Interviu su Borisu Pinkumi „Naujienų fabrikui" galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Amerikiečių politikas, tiesiogiai paklaustas apie atsakomojo smūgio, kuris gali ateiti iš JAV, Rusijos Federacijos teritorijai tikimybę, pasakė: „Jie pataikys į bunkerį, kuriame slepiasi V. Putinas. Alternatyvus ​​požiūris, liberalesnis, yra smogti V. Putinui taktiniais nebranduoliniais ginklais, tokiais, kurie buvo skirti sunaikinti bin Ladeną, kai jis slapstėsi urvuose ir kažkokiose skylėse. Tam buvo sukurtos specialios bombos, galinčios prasiskverbti kelis šimtus metrų po žemės paviršiumi".

 

„Specialiosios tarnybos sako, kad tiksliai žino, kur jis yra: kur eina, kur slepiasi. Vienas darbuotojų netgi juokavo, sakė, kad mes net žinome, kiek kartų per naktį jis keičia pampersus. Visas klausimas – kokį žingsnį jis  šiandien žengs prieš Ukrainą. Bet kariškiai teigia, jog neturėtume laukti, kol jis ką nors padarys – turėtume sureaguoti anksčiau", – savo diskusiją apie JAV atsaką į Rusijos Federacijos branduolinį terorą apibendrino Borisas Pinkus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(6)
(199)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: