Žaidimas baigtas: Elonu Musku susidomėjo federalinė JAV valdžia  (2)

JAV federalinės valdžios institucijos tiria žinomą verslininką ir milijardierių Eloną Muską, susijusį su „Twitter“ įsigijimo už 44 mlrd. USD sandoriu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo „Reuters“, remdamasis teismo dokumentu. Leidinys praneša, kad E. Musko advokatai mano, jog „Twitter“ sprendimas paduoti ieškinį buvo neteisingas.

Pranešama, kad dokumente nenurodoma, ką tiksliai tiria JAV federalinė valdžia ir kokie padaliniai tame procese dalyvauja. „Twitter“ kompanija, kuri liepą padavė E. Muską į teismą, siekdama priversti jį nutraukti sandorį, sakė, kad E. Musko advokatai pareikalavo „tyrimo slaptumo“, kai atsisakė perduoti jos prašomus dokumentus.

Kaip rašo „Twitter“, rugsėjo pabaigoje E. Musko advokatai pateikė „privilegijų žurnalą“, nurodantį dokumentus, kuriuos reikėtų slėpti. Žurnale buvo paminėti gegužės 13 d. elektroninio laiško JAV vertybinių popierių ir biržos komisijai (SEC) ir skaidrių pristatymo Federalinei prekybos komisijai (FTC) juodraščiai.

 

„Turi baigtis šis kamuoliuko slėpimo žaidimas“, – sakoma bendrovės pranešime.

Milijardieriaus advokatas Alexas Spiro sakė „Reuters“, kad „Twitter“ ieškinys buvo „netinkamai nukreiptas“. „Twitter“ atsisakė komentuoti A. Spiro atsakymą ir žurnalistų klausimus apie jo nuomonę apie bet kokį tyrimą E. Musko atžvilgiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(12)
(12)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: