[Žinios trumpai] „Putinas supranta apie didelį pralaimėjimą, ruošia galingą diversiją": buvęs Dūmos deputatas skelbia galingą prognozę, kas nutiks per 10 dienų  ()

Rusijos opozicionierius teigė, kad Rusijos valdžia jau suprato, jog praranda Chersoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas „24 kanalo" eteryje išsakė savo nuomonę apie situaciją Chersono regione. Televizijos laidų vedėjas teiravosi, ar jau prasidėjo okupantų evakuacija iš Chersono, kaip tai supranta V. Putinas. Į tai Rusijos opozicijos politikas atsakė: „Koks skirtumas, kaip jis tai suvokia. Manau, kad diktatorius kelia nerealius uždavinius ir reikalauja jų vykdymo".

Pokalbį su Genadijumi Gudkovu kanalui 24 galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Genadijus Gudkovas netikėtai pareiškė, kaip V. Putinas suvokia tai, kas vyksta Chersono srityje: „Manau, kad jis puikiai supranta, jog Chersonas negali būti rusų išlaikytas. Galvoju, jis puikiai supranta, kad jie, okupantai, bus išmesti už Dniepro upės. Jie pradeda tikrą evakuaciją, matydami kad miesto likimas nulemtas".

Tada Rusijos opozicionierius tęsė samprotavimus, kaip karas su Ukraina paveiks pačią Rusiją: „Rusijos Federacijos žemėlapis keičiasi kiekvieną dieną. Aišku, kad perdedu, vis dėlto, greitu metu jis rimtai pasikeis. Po V. Putino pralaimėjimo kare jis pasikeis kardinaliai".

 

Greta naujienų apie Rusijos Federaciją nuskambėjo Genadijaus Gudkovo įspėjimas ukrainiečiams: „Manau, kad dabar norima padaryti apgaulingą manevrą: ruošti smūgį Kyjivui iš Baltarusijos pusės, bet tai Ukrainos puolimo nesustabdys. Manau, (nors gal ir klystu) okupantai bus visiškai išstumti iš Chersono srities per 10 dienų".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(4)
(210)

Komentarai ()

Susijusios žymos: