Putinas Ukrainos problemą nori išspręsti ypatingu būdu, kuris Rusijoje veikia 100 %: „griežtas dekretas – nuo šiol anglis balta, o sniegas juodas“  ()

Putinas vėl bando spręsti savo problemas „gadindamas popierius“ – leisdamas įstatymus, instrukcijas, rezoliucijas ir taip toliau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-20 Putinas Ukrainos problemą nori išspręsti ypatingu būdu, kuris Rusijoje veikia 100 %: „griežtas dekretas – nuo šiol anglis balta, o sniegas juodas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „Facebook“ rašo rašo žurnalistas, karo ir politinių įvykių stebėtojas Ivanas Jakovina.

„Rezultatas, žinoma, bus lygus nuliui, tačiau Putinui biurokratinė painiava yra vienintelis efektyvus būdas pasiekti rezultatų. Rusijos viduje jis visada tokiu būdu sprendė visas savo problemas. Pavyzdžiui, išleidžiamas dekretas, kad nuo rytojaus balta yra juoda. Gerai. Ryte visi sako, kad anglis yra balta, o sniegas – juodas. Tie, kurie nesutinka, arba gauna galvon, arba „Novičioko“, arba sėda į kalėjimą. Kai kurie, ypač užsispyrę, gauna visą komplektą. Šis metodas veikė puikiai, be jokių trikdžių! Tai leido Putinui sukurti savo asmeninę idealią realybę.

Tačiau dabar iškilo netikėta problema: tie, kurie nesutinka, atsišaudo (pagal dokumentus, beje, jie turėjo gėles dovanoti). Ir atsišaudo ne tik plastikiniais puodeliais, o ir „Himarsais“. Jie nereaguoja į dekretus ir „Omoną“ naikina pilnais autobusais, ir nuo to carui galvoje pradeda varžteliai girgždėti.

 

Tačiau Putinas ir toliau šaukia susirinkimus, pasirašinėja įstatymus ir leidžia dekretus. Manau, kad jis tikrai nesupranta, kodėl tai neveikia. Ir tai, beje, yra geras dalykas. Jei suprastų, būtų dar blogiau.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(5)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: