Paskelbtas gudrus Putino planas - yra 3 tikslai, specialiai „pradeda kiršinti savo aplinką"  ()

Rusijos Federacijos diktatoriaus karinės padėties įvedimas turi tris paslėptus tikslus, mano Vadimas Denisenka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra trys paslėpti tokio žingsnio tikslai. Juos savo „Facebook" tinklaraštyje išsakė buvęs Aukščiausiosios Rados deputatas, žurnalistas Vadimas Denisenka.

Pirmas aspektas. V. Putinui įvedus okupuotose Ukrainos teritorijose karo padėtį, jis gali priverstinai mobilizuoti vietos gyventojus į kariuomenę, kad jie būtų išsiųsti į frontą.

„Ne tik griebti gatvėse, bet ir galės įsilaužti į namus", – perspėjo V. Denisenka. Jis patikslino, kad Maskvos paskelbta civilių evakuacija siekiama supaprastinti galimos patrankų mėsos identifikavimą tarp okupuotų teritorijų gyventojų.

Antras aspektas. V. Putinas savo dekretu karo veiksmams padalijo Rusijos Federaciją į vadinamąsias „parengties zonas". Bet kuriuo momentu bet kuris Rusijos regionas gali patekti į „raudonąją" zoną dėl tos pačios priverstinės rusų mobilizacijos į kariuomenę.

Trečias yra vidinis Kremliaus aspektas. V. Putinas paskyrė Maskvos merą Sergejų Sobianiną, kuris pastebimai atsiribojo nuo „specialiosios operacijos", „Operatyvinio štabo", skirto pritraukti į karą regionus, vadovo pavaduotoju.

 

„Jis sutepa krauju tuos, kurie priklausė vadinamajai „tylos partijai“. Ir tuo pačiu sukuria įtampą Sobianino-Kirijenkos linijoje. Jis pradeda lyginti savo aplinką, matyt, nerimauja, kad daugelis jos narių bandė atsiriboti nuo karo ir įgauti politinį svorį“, – rašė V. Denisenka.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(11)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: