[Žinios trumpai] „Putinas atnešė karą į Rusiją" – paskutiniai Kremliaus veiksmai tiesiog „nesuprantami ir nelogiški" (Video)  ()

Karo ekspertas Aleksandras Musienko pakomentavo situaciją dėl karinės padėties laikinai okupuotoje Ukrainos dalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos valdžia nusprendė įvesti karinę padėtį Ukrainos laikinai nekontroliuojamoje teritorijoje. Karo ekspertas Aleksandras Musienko „Espreso.TV” laidai pasakojo, ką tai reiškia ir kaip į tai reaguoti ukrainiečiams.

A. Musienko interviu galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Karo ekspertas savo viziją, kaip Kremliaus vadovas savo nelogiškais veiksmais perkėlė karą iš Ukrainos į savo teritoriją, paaiškino taip: „Ten per ilgą laiką susiformavo visos prielaidos karinei situacijai, situacija labia įdomi. V. Putinas pradėjo plataus masto invaziją į Ukrainą, sakydamas, kad nori pradėti vadinamąją „specialiąją operaciją", nes šalis kelia grėsmę Rusijai ir kad karas neateitų į Rusiją, jis nori vykdyti Ukrainos teritorijoje vadinamąją „specialiąją operaciją".

Tada Aleksandras Musienko paaiškino, kad karinės padėties paskelbimas laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose gali būti laikomas keistu V. Putino žingsniu, nes tokiu būdu karas automatiškai pereina į RF teritoriją, nes Rusija pripažino okupuotas žemes kaip dalį savo valdų: „Dabar pasirodo visiškai nesuprantami ir nelogiški dalykai „net ir Rusijos požiūriu. Šiandien, pagal V. Putino logiką ir jo pasirašytus dokumentus, karas vyksta ne Ukrainos teritorijoje, bet Rusijos teritorijoje, tai yra, V. Putinas atnešė Rusijai karą".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: