[Žinios trumpai] Neįtikėtina atomazga - po skandalo Prancūzijos restorane ukrainietis atėjo „pasiaiškinti": skelbiamas video, kuo viskas baigėsi  (1)

Apsilankymą Paryžiaus restorane „Le Cozy Montparnasse" ir pokalbį su jo vadovu apie išvarytas ukrainietes jų tautietis nufilmavo mobiliojo telefono kamera.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-21 [Žinios trumpai] Neįtikėtina atomazga - po skandalo Prancūzijos restorane ukrainietis atėjo „pasiaiškinti": skelbiamas video, kuo viskas baigėsi  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėto tęsinio sulaukė skandalas dėl Paryžiaus restorano „Le Cozy Montparnasse" vadovo, kuris išvakarėse išvarė dvi viešnias iš Ukrainos su žodžiais „Viva Putin" („tegyvuoja Putinas" – red.). Tačiau ukrainietėms socialiniuose tinkluose paviešinus V. Putiną šlovinantį vaizdo įrašą, pas prancūzą apsilankė kitas klientas iš Ukrainos, kuris jam aiškiai paaiškino, jog jis klydo.

Ukrainietis savo vizitą ir pokalbį su prancūzu nufilmavo mobiliojo telefono kamera, o jo argumentai buvo tokie „įtikinami", kad restorano vadovas atgailavo, atsiprašė ir pasakė, kad „Putinas yra „x***o".

Prancūzo pokalbio fragmentas paskelbtas vaizdo įraše „Telegram" kanale „Ukraina 365". „Klientai prancūzų kavinės vadovui paaiškino, kaip teisingai civilizuotame pasaulyje kalbėti apie teroristus, kurie XXI amžiuje žudo civilius. Paryžietiško restorano „Le Cozy Montparnasse" vadovas atgailavo ir nebešaukė „Viva Putin". Dabar jis atsiprašo ukrainiečių ir sako: „Putinas – x**lo", – pažymėta vaizdo įrašo komentare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(7)
(110)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: