[Žinios trumpai] Susimovė žvėriškai! Užsimiršęs Rusijos ministerijos atstovas per tiesioginę transliaciją atskleidė paslaptį, iš kur Rusija gavo dronus Ukrainos puolimui  ()

Ruslanas Puchovas neatsižvelgė į tai, kad buvo iškviestas kalbėti per Rusijos televizijos kanalą tiesioginėje transliacijoje ir prieš kamerą prašė laidos vedėjų neliesti Rusijos kariuomenės naudojamų Irano bepiločių orlaivių-kamikadzių temos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Strategijų ir technologijų analizės centro direktorius Visuomeninės tarybos prie Rusijos gynybos ministerijos narys Ruslanas Puchovas tapo Rusijos televizijos RBC laidos „Ką tai reiškia" dalyviu. Svečias neatsižvelgė į tai, kad programa buvo transliuojama tiesiogiai ir netikėtai laidų vedėjams prisipažino, kad Rusijos kariuomenė Ukrainos miestams atakuoti naudoja Irano bepiločius orlaivius-kamikadzes.

„Mes „nesiūbuosime valties", todėl labai prašau šių iranietiškų... Nes tai klasika - istorija š... yra, bet nėra žodžių. Visi žinome, kad jie yra iranietiški, bet valdžia nepripažįsta", – sakė R. Puchovas vedėjams, neįtardamas, jog kameros jau įjungtos.

Rusija reikalavo, kad JT nenagrinėtų virš Ukrainos numuštų bepiločių orlaivių, priešingu atveju grasindama atsisakyti grūdų sandorio. Rusijos Federacijos nuolatinio atstovo prie JT pavaduotojas Dmitrijus Polianskis bandė visus įtikinti, kad Rusijos kariuomenės Ukrainos miestams terorizuoti naudojami dronai buvo pagaminti Rusijoje. Kaip „įrodymą“ jis nurodė užrašus rusų kalba, kurie yra užklijuoti ant dronų.

 

Iranas sako, kad kaltinimai bepiločių orlaivių-kamikadzių siuntimu į Rusiją yra Vakarų propagandos machinacijos, Irano užsienio reikalų ministerija nori derėtis su Ukraina, kad pabandytų įrodyti savo nekaltumą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(3)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: