[Žinios trumpai] Rusijoje prognozuojamas totalus ekonomikos žlugimas - Putinas pirmą kartą skelbia tokį įsakymą, pradeda Šiaurės Korėjos scenarijų (Video)  ()

Rusijoje tampa „nesvarbu, nei kas ten bus su ekonomika, nei su investicijomis. Svarbiausia yra išgyventi šią dieną ir atsilaikyti dar vieną naktį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas faktiškai įvedė Rusijoje karinę padėtį. Ir tai Rusijos Federacijai yra baisus scenarijus. Šis faktas liudija, kad Kremlius nežino, kaip išsivaduoti iš katastrofos.

Tokią nuomonę „Youtube“ kanalo „Popular Politics“ eteryje išsakė rusų politologas Abbasas Galliamovas.

Jis pažymėjo, kad šiandien, Rusijos valdžia gavo leidimą mobilizuoti verslą. Tai yra ekonomikos žlugimas.

„Strategija pagaliau užleido vietą išlikimui. Kodėl to nebuvo daroma anksčiau? Kodėl ekonomika buvo daugiau ar mažiau liberali? (...) Kadangi jie suprato, kad ilgainiui tai prives prie nuostolių, kurie sužludgdys ekonomiką ir galų gale atves šalį prie bado slenksčio, bus tokia Šiaurės Korėja. Jie suprato, kad neįmanoma priimti supaprastintus sprendimus vardan biurokratijos, supaprastinti sudėtingus socialinius procesus ir laužyti sudėtingas ilgalaikes tendencijas. ir šiandien tai visiškai pamiršta“, – sakė ekspertas.

 

Jis pareiškė, kad Kremlius imasi asmeninio išlikimo strategijos ir tai sunaikins Rusiją.

„Viskas laužoma, supaprastinama, negalvojama apie strategiją, tampa nesvarbu: nei kas ten bus su ekonomika, nei su investicijomis. Svarbiausia yra išgyventi šią dieną ir atsilaikyti dar vieną naktį“, – tvirtino Galliamovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(172)
(6)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: