[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia apie keistą Rusijos elgesį Chersone - jie ne tik bėga, bet ir daro juokingus dalykus  ()

Okupuotoje Chersono srities teritorijoje vyksta „juokingi dalykai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Chersono srities teritorijoje vyksta „juokingi dalykai“: Maskva tikrai evakuoja savo „administracijas“ ir teisėsaugos institucijų atstovus, bet kartu perkelia papildomus karius, daugiausia mobilizuotuosius.

Apie tai „Feigin LIVE“ laidoje „YouTube“ kanalo eteryje papasakojo OP patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Anot pašnekovo, priešas gali svarstyti du veiksmų Chersono kryptimi scenarijus: Rusijos pėstininkai gali būti atitraukti iš regiono ir perkelti į Donecko sritį, bandant užimti visą regiono teritoriją arba bus išvežti tik pagrindiniai darbuotojai, o kariuomenė liks ir toliau stengsis išlaikyti placdarmą.

Jis pridūrė, kad rusai Chersono srityje pradeda vietinius kontrpuolimus, tačiau Ukrainos kariuomenė juos atremia. Savo ruožtu Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar nesiveržia į priekį, bet vykdo karines operacijas prie fronto linijos, kad išlaikytų teritorijas.

 

Pastaruoju metu Rusijos žiniasklaida aktyviai skleidžia informaciją apie neva artėjančią visapusišką Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Chersono srityje. Todėl priešas paskelbė apie dešiniojo kranto gyventojų „evakavimą“ į kairįjį regiono krantą. Tuo tarpu Chersono regiono gyventojai raginami nekreipti dėmesio į rusų paskelbtą „evakuaciją“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(4)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: