[Žinios trumpai] Paviešino, kokį beprotišką įsakymą paskelbė Putinas Rusijos kariuomenei  ()

Aleksandras Musienko sakė, kad Rusijos kariai Chersono srityje yra išsekę ir nesugebės sulaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„V. Putinas įsakė stovėti Chersono srityje iki galo, bet tai nereiškia, kad jie to laikysis", – teigia A. Musienko. Desantas dešiniajame Chersono srities krante pridengia pagrindinių Rusijos armijos pajėgų bėgimą. Jis bando išlaikyti fronto liniją Berislavo srityje, kol likusi Rusijos kariuomenė pereina į kairįjį Dniepro krantą.

Įsitikinimą, jog būtent šį pridengimo manevrą naudoja okupacinės pajėgos, karo ekspertas Aleksandras Musienko išreiškė savo komentaro „24 kanalui“ spalio 20 d. metu.

Pašnekovas pabrėžė, kad rusų įsibrovėliai jau prarado Davydiv Bridą (kaimas Berislavo rajone), tačiau jie dar bando kovoti Berislavo srityje. Jis teigė, kad Vladimiras Putinas įsakė kariuomenei „išsilaikyti iki galo ir nekreipti dėmesio į nuostolius Chersono regione". Tuo pat metu A. Musienko priminė naujojo Rusijos okupacinių pajėgų Ukrainoje vado Sergejaus Surovikino žodžius, kad „stovėti iki paskutinio nereiškia išsilaikyti".

 

Ekspertas pridūrė, kad įsibrovėliai pamažu traukiasi iš Chersono zonos, tačiau kovos tęsiasi. A. Musienko pažymėjo, jog pasiteisino sėkminga strategija išsekinti priešą Chersono regione, ir jis dabar nebegali suvaržyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(1)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: