[Žinios trumpai] Ukraina atskleidė, kas nutiko Rytuose, kad užstrigo kontrpuolimas ir ką daro rusai  ()

„Mums svarbiausia yra išsaugoti savo karių gyvybes, todėl tegul jie juda ir dirba taip, kaip reikia mūsų teritorijoms išlaisvinti, bet ne vien žuvusių karių sąskaita“: Gaidai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas Luhansko srityje dėl liūčių kiek sulėtėjo, tačiau kariai juda į priekį. Greitai bus gerų žinių iš Generalinio štabo. Tai pareiškė Luhansko OVA vadovas Serhijus Gaidai:

„Orai mums šiek tiek trukdo, nes prie Donecko ir Luhansko sričių sienos lyja, o tai pristabdo puolimą, nes stringa technika, bet šiaip tikiuosi, kad iš Luhansko srities artimiausiu metu Generalinis štabas suteiks gerų žinių“.

Luhansko OVA vadovas patvirtino, kad Rusijos Federacijos Belgorodo srityje okupantai stato gynybinius statinius. Akivaizdu, kad jie ruošiasi palikti okupuotas teritorijas ir atlikti vadinamąjį „pergrupavimą“.

„Aiškiai suprantame, kad planai, kuriuos jie (okupantai – red.) kūrė sau, visiškai žlugo“, – sakė Gaidai.

 

Ir pabrėžė, kad rusai be galo smūgiuoja į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, tačiau Ukrainos kariai turi geriausią motyvaciją pasaulyje.

„Mums svarbiausia yra išsaugoti savo karių gyvybes, todėl tegul jie juda ir dirba taip, kaip reikia mūsų teritorijoms išlaisvinti, bet ne vien žuvusių karių sąskaita“,  - apibendrino Gaidai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(0)
(136)

Komentarai ()

Susijusios žymos: