[Žinios trumpai] Rusija krauna į kelnes - apkasus kasa jau antra Rusijos sritis, skelbiama, kas vyksta  (1)

Rusijos regionai kuria gynybos linijas ir kasa apkasus pasienyje su Ukraina, baimindamiesi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė Rusijos valdžia, Rusija toliau tiesia gynybines linijas su Ukraina besiribojančiose srityse. Kursko srities gubernatoriui pranešus apie dviejų sustiprintų gynybos linijų tiesimo pabaigą pasienyje su Ukraina, socialinių tinklų vartotojai ir žinomi tinklaraštininkai ėmė sarkastiškai komentuoti Rusijos invazijos į Ukrainą „sėkmingą eigą“. Rusai dar anksčiau pradėjo kasti apkasus Belgorodo srityje.

Planuota invazija taip byra, kad praėjus 8 mėnesiams nuo karo pradžios rusai ėmė bijoti Ukrainos kariuomenės įsiveržimo į jų teritoriją. Rusijos politologas Anatolijus Nesmianas savo „Telegram“ kanale pažymi, kad esant tokiam tempui, Rusijos valdžiai netrukus teks statyti gynybines konstrukcijas ir užtvaras jau Maskvos prieigose.

„Arba specialioji operacija pagaliau pasisuko ne ta linkme, arba jau kurį laiką V. Putino planas artėja prie įgyvendinimo. Vietoj to, kad NATO grįžtų prie 1997 m. sienų, jau kasami apkasai Kursko, Belgorodo srityse - dar šiek tiek ir tokiu tempu „ežiukai“ ir barikados atsiras Maskvos žiede. Vis dėlto geopolitikos meistras vadovauja šaliai...“, – pažymėjo jis.

 

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ paskelbė Rusijos įtvirtinimų nuotraukas:

„Po Belgorodo srities, „gynybos linijos“ bus įrengtos Kursko srityje“, – ironizuoja pranešimo autoriai.

(40)
(0)
(40)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: