[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia apie neįtikėtiną Ukrainos vienybę: skelbia, ką be kalbų padarė stambūs verslininkai ir kaip bus su visuotine mobilizacija (Video)  ()

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius pakomentavo situaciją apie visuotinę mobilizaciją Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius pakomentavo situaciją apie mobilizaciją Ukrainoje. Anot jo, ji vyksta nuolat.

„Nėra nei vienos dienos, kad sustotų. Imami tam tikrų specialybių žmonės, imami specialistai. Nemanau, kad susidarys situacija, kai vienu metu reikės kelių dešimčių ar šimtai tūkstančių žmonių. Turėtume būti tam pasiruošę, bet tikimybė, kad tai įvyks -  minimali“, – pokalbio su Inga Mezerya metu aiškino politikas.

Visą interviu su Arestovičiumi galima žiūrėti „YouTube“, kanale „Inga Mezerya“.

Arestovičius pažymėjo, kad visa mobilizavimo sistema Ukrainoje jau parengta ir visi žmonės iš anksto įspėti, tačiau kariškiai gali periodiškai priminti, kad gali būti masinis šaukimų platinimas. Bet tai įvyks tik tuo atveju, jei Rusijos mobilizacija bus tokia sėkminga, kad Rusijos Federacija sutelks papildomus šimtus tūkstančių žmonių Ukrainoje.

„Kol kas į tai nepanašu, nes jie paėmė 300 tūkst., bet nežino, kaip susitvarkyti su 90 tūkst. Neturi pakankamai ginklų ir karinės technikos. Neužtenka net karinės aprangos. Ukrainoje yra masinės mobilizacijos galimybė, bet jos nebus rytoj ar net po mėnesio. Mobilizacija vyksta visada, visi tai žino. Neseniai išlydėjau kelis savo draugus į frontą. Jie stambūs verslininkai, galėjo atsipirkti, bet ne, jie susikrovė daiktus ir išėjo. Paliko verslą, šeimą, mažus vaikus ir t.t.. Visi viską puikiai supranta ir eina ginti Tėvynės", – sakė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)

Komentarai ()