Muskas skelbia apie grandiozinį įvykį: visa „Twitter“ vadovybė iš karto neteko darbo  ()

Muskas nusipirko „Twitter“ ir atleido įmonės vadovybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 27 dieną milijardierius Elonas Muskas paskelbė pagaliau nusipirkęs „Twitter“.

„Priežastis, kodėl perku „Twitter“, yra ta, kad civilizacijos ateičiai svarbu turėti bendrą skaitmeninę platformą, kurioje būtų galima sveikai aptarti įvairiausias nuomones, nesinaudojant žiaurumu“, – sakė Muskas.

Elonas Muskas pabrėžė, kad nori padėti žmonijai, nes žiniasklaida „įkaitina“ poliarinius kraštutinumus ir visuomenės susiskaldymą, nes mano, kad tai atneša pinigų, atimdama dialogo galimybę.

Kartu jis perspėjo, kad „Twitter“ nebus galima skelbti „nieko be tolesnių pasekmių“, tačiau pažadėjo, kad platforma išliks „svetinga visiems“.

Muskas atleido ankstesnę aukščiausią bendrovės vadovybę.

„Twitter“ generalinis direktorius Parag Agrawal ir finansų direktorius Nedas Segalas paliko bendrovės būstinę San Franciske ir nebegrįš“, – praneša CNBC.

 

Teisės skyriaus vadovas Vijay Gade taip pat gavo įspėjimą apie atleidimą.

 

Priminsime, kad balandį Muskas pasiūlė „Twitter Inc“ pirkti savo akcijas už maždaug 44 mlrd. JAV dolerių. Tačiau prasidėjus derybų procesui verslininkas teigė, kad savo pasiūlymo atsisako, nes įmonė pažeidė susitarimus ir pateikė melagingą informaciją.

Dėl su milijardieriumi kilusio ginčo bendrovė kreipėsi į teismą. Praėjusią savaitę Muskas pasiūlė „Twitter Inc“ sudaryti sandorį dėl socialinės platformos pirkimo anksčiau proceso metu aptartomis sąlygomis. Po to bylą kuruojantis teisėjas, remdamasis Musko siūlymu, nusprendė sustabdyti bylos nagrinėjimą iki spalio 28 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(6)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: