[Žinios trumpai] Ka-52 diversija Rusijoje – pasirodė unikalus video, kuriame matyti, kaip diversantas padėjo sprogmenis (Video)  ()

Paskelbtoje vaizdo medžiagoje diversantas ant Ka-52 pakabina sprogmenis su detonatoriumi MD-5M.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė informacija apie Ukrainos diversantų, sugebėjusių susprogdinti du Rusijos sraigtasparnius Ka-52 Veretye ​​kariniame aerodrome Pskovo srityje, operaciją. Ekspertai pastebi, kad labai tikėtina, kad internete pasirodęs vaizdo įrašas yra tikras.

Grupės „Ukraina Weapons Tracker“ analitikai išanalizavo vaizdo įrašą ir socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad montuojant sprogstamąjį įtaisą ant Ka-52 buvo panaudotas mechaninis uždelsto veikimo sprogmuo VZD-6Ch (delsimas iki 6 val.) ir detonatorius MD-5M.

Filmuotoje medžiagoje, matoma kaip Veretye ​​oro bazėje Pskovo srityje diversantas deda sprogmenis ant Rusijos atakos sraigtasparnių Ka-52.

Analitikai pabrėžė, kad vaizdo įraše matomi trys sraigtasparniai Ka-52, todėl vaizdo įrašas negali būti sukurtas bet kur Kijevo kontroliuojamoje teritorijoje, nes Ukraina niekada nedisponavo trijomis tokio modelio kovinėmis mašinomis.

 

Tuo pačiu metu „Radio Liberty“ šaltiniai pažymėjo, kad karinis aerodromas Pskovo srityje yra prastai saugomas objektas. Į jo teritoriją patekti nėra sunku.

„Yra nulinė apsauga – iš bet kurio kaimo galima įvažiuoti ir patekti tiesiai ant pakilimo tako“, – pažymėjo žurnalistai, remdamiesi informatoriaus duomenimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(3)
(103)

Komentarai ()