Rusams bus šokas: Z-kanalai viešai paskelbė šokiruojančią informaciją apie mobilizuotuosius – tai, kas vyksta, yra tiesiog baisu  ()

Rusijos šaltiniai kalbėjo apie tai, kokiomis sąlygomis gyvena mobilizuotieji, tarp kurių klesti visuotinis girtavimas, muštynės ir net savižudybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariniame „Telegram“ kanale „Mine Division“ pasirodė žinutė apie tai, kaip tiksliai gyvena ir yra priversti ruoštis karui vadinamieji „mobikai“.

Tuo pat metu Rusijos propagandistai perspėja, kad vargu ar rusams patiks tikroji tiesa apie padėtį Rusijos armijoje.

„Deja, toliau pateiktas tekstas jums nepatiks. Saugumo sumetimais įvykių vietos nurodyti negalime. Galime tik pasakyti, kad tai vyksta Omsko srityje“, – rašoma pranešime.

Paaiškėjo, kad mobilizuoti rusai gyvena angare, bet ir ten visiems vietos neužtenka. Todėl mobilizuoti patys pasidaro gultus ir miega ant žemės. Tuo pačiu metu Omsko srityje temperatūra naktį jau nukrenta žemiau 0 °C, tačiau tai netrukdo RF ginkluotųjų pajėgų vadovybei.

Mobilizuotieji buvo apgauti ir dėl pinigų – vietoj žadėtų 200 000 rublių jie pasiruošę sumokėti tik 20 000, kas nuvylė ir daugeliui netiko. Mobilizuotieji neturi normalios ekipuotės ir žieminių drabužių.

 

 

„Telegram“ kanale „Mine Division“ rašoma, kad kareiviai masiškai geria, sėda į mikroautobusą ir iš garnizono išvažiuoja į parduotuvę.

Dar vienas smūgis rusams – rusų kariai operatyviai parduoda savanorių pristatytą pagalbą „Avito“, bandydami užsidirbti.

Be to, tarp mobilizuotų klesti savižudybės, taip pat ir tarpusavio muštynės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(2)
(72)

Komentarai ()