[Žinios trumpai] Neaišku, kas nutiko su Putinu: išdavė ausų speneliai, žvalgyba skelbia įdomią informaciją  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas sakė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas saugumo sumetimais naudoja dublerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas majoras Kirilas Budanovas pripažino, kad po plataus masto Rusijos kariuomenės įsiveržimo į Ukrainą ministrų kabinetas domisi, ar Vladimiras Putinas tikrai priima esminius sprendimus.

Rusijos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas sako, kad „kad ir koks blogas būtų“ Putinas praeityje „nebuvo idiotas“. Tačiau dabartinis karas nepaklūsta jokiai logikai, rašo „Daily Mail“.

Kyjivas abejoja, „ar tikrasis Putinas vis dar egzistuoja“. Anksčiau žvalgai sugebėjo pastebėti Rusijos Federacijos prezidento dublerius, keitusius jį „ypatingais atvejais“. Tačiau dabar tikro Kremliaus šeimininko pasirodymas, regis, yra labai retas. Dubleriai pastebimi nuotraukose ir vaizdo įrašuose iš oficialių renginių.

„Žinome tris nuolat pasirodančius veidus, bet nežinome, kiek jų yra iš viso. Visiems buvo atlikta plastinė operacija, kad jie atrodytų kaip Putinas. Vienintelis dalykas, kuris juos išduoda, yra ūgis. Taip pat gestai, kūno kalba ir ausų speneliai, nes jie yra unikalūs kiekvienam“, – aiškino jis.

 

Budanovas nepatikslino, ar V. Putinas dingo dėl ligos, ar dėl kovų dėl valdžios. Tačiau Kremliui dabar trūksta valdomų raketų, o Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms išvadavus Chersoną, tai turės dramatiškų pasekmių Rusijos režimui.

(101)
(4)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: