[Žinios trumpai] Rimtas perspėjimas iš JAV: „Priešas yra labai pavojingas ir klastingas - netikėkite, kad jie idiotai ir jiems viskas baigiasi“ (Video)  ()

„Manau, kad priešas yra labai pavojingas ir klastingas. Kuo greičiau jis bus sunaikintas, tuo geriau bus ne tik Ukrainai, bet ir visam civilizuotam pasauliui“: Tabachas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis ekspertų teigia, kad Rusijos Federacijoje baigiasi raketos, o mobilizuotieji nemoka naudotis ginkluote. Bet jei kai kurie atvirai juokiasi iš Rusijos kariuomenės karinio potencialo, tai Haris Tabachas ragina labai rimtai žiūrėti į priešą, nes okupantai yra daug pavojingesni, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Hario Tabacho nuomonę apie Rusijos kariuomenės karinį potencialą galima rasti jo interviu „TSN“ programai „YouTube“.

„Niekada nenuvertinu savo priešo. Priešas klastingas ir žiaurus. Karas užsitęsė labai ilgai. Priešo tarpe yra ne tik alkoholikų ir debilų: ten yra ir profesionalų“, – savo nuomonę išsakė patyręs amerikiečių kariškis.

JAV karinio jūrų laivyno 1-ojo laipsnio kapitonas sakė:

„Visi tie ekspertai, kurie šaukė, kad frontas griūva, kad Rusijos kariuomenė bėga, kad Kremliuje jau bus perversmas. Visos tos antraštės, gaunančios patiktukus ir peržiūras. Aš manau, kad tai neteisinga. Manau visada geriau pervertinti priešą, nes juk žadėjo, kad jiems baigsis raketos, bet kaip matome jos nesibaigia, krenta ant galvų, ardo infrastruktūrą. Jie žudo civilius.

 

Manau, kad priešas yra labai pavojingas ir klastingas. Kuo greičiau jis bus sunaikintas, tuo geriau bus ne tik Ukrainai, bet ir visam civilizuotam pasauliui“, – apibendrino Tabachas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: