„Putinas prašo derybų dėl minimalios programos“, – skelbiama, ką diktatorius pasiūlė Ukrainai  ()

Vladimiras Putinas siūlo Kyjivui susitarti dėl „minimalios programos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdamas pritraukti ukrainiečius prie derybų stalo, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas smogia didžiulius smūgius Ukrainos energetikos sistemai.

Apie tai „Facebook“ pasakojo buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas.

„Putinas, kaip tikras banditas, supranta tik jėgos kalbą... Dabar jiems (Putino režimui – red.) labai reikalingos derybos, kad būtų sustabdytas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas ir stabilizuota fronto linija. Bet su jais nėra apie ką kalbėti, nėra jokios derybų temos, su kuria Ukraina sutiktų. Todėl dabar Rusijos pusė prašo derybų dėl minimalios programos: jūs nepuolate mūsų šventų objektų, tokių kaip Krymo tiltas, kad nesugriūtų Putino reputacija Rusijos viduje ir mes nepulsime infrastruktūros objektų Ukrainoje“, – sakė Ponomarevas.

Jis atmetė galimybę, kad JAV prezidentas Joe Bidenas sutiktų su Putinu vesti derybas būsimame G20 viršūnių susitikime Indonezijoje. Aišku, niekas nesiderės su ryšį su realybe praradusiu diktatoriumi.

 

Opozicionierius taip pat abejojo, ar V. Putinas išdrįs panaudoti branduolinį ginklą.

„Putinas nenaudos masinio naikinimo ginklų, nes tada prilygs bin Ladenui ir pagal Amerikos įstatymus jam bus panaikintas likvidavimo draudimas“, – pareiškė politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(4)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: