[Žinios trumpai] Donecko centre galingi sprogimai ir didžiulis gaisras, miestas paskendo dūmuose, gaisrininkai bejėgiai - skelbiama kas vyksta (Video)  ()

Gaisriniuose hidrantuose okupuotame Donecke nėra vandens gaisrui gesinti, nes visas jis panaudotas karinėms reikmėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 7-osios naktį, okupuotame Donecke, Vorošilovskio rajone kilo galingas gaisras. Pranešama apie sprogimus geležinkelio administracijos pastatui miesto centre.

Rusijos karo nusikaltėliai griebėsi savo mėgstamo metodo, norėdami nuslėpti nuostolius fronte. Jie patys terorizuoja okupuoto miesto gyventojus, siekdami apkaltinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir pateisinti savo raketų atakas prieš Ukrainos teritorijas.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ skelbia vaizdo įrašą iš gaisro vietos.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad pastatas dega, o visi tik žiūri. Niekas neskuba gesinti gaisro. Matyt, vietos „valdžioms“ reikia įspūdingo vaizdo.

Į įvykio vietą atvykusiems darbuotojams nepasisekė: gaisriniuose hidrantuose nebuvo vandens, nes jis buvo panaudotas karinėms reikmėms. Gaisrą gesinti nebuvo kuo.

4 valandą ryto kilęs gaisras, 7.30 val. dar nebuvo užgesintas.

Vietiniai ir toliau skelbia nuotraukos iš įvykio vietos. Miesto centrą gaubia dūmai, gaisrą pro langus stebi už kelių kilometrų nuo epicentro esančių daugiaaukščių namų gyventojai. Pastebėtina, kad viename iš vaizdo įrašų matyti ant pastato kabančios Ukrainos vėliavos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: